Перед утилізацією, перепродажем або передаванням телевізора іншому власнику потрібно відновити заводські налаштування. Інакше сторонні особи можуть отримати доступ до Ваших персональних даних.
Відновлення заводських налаштувань повертає телевізор до початкового стану й видаляє всі дані, налаштування та параметри персоналізації. Зверніть увагу, що при цьому буде видалено всі програми, облікові записи й дані, пов’язані з Google TV. Щоб відновити заводські налаштування, виконайте такі дії:
1.Натисніть кнопку XXX.GHM (Головний екран) на пульті.
2.Виберіть значок XXX.GST [Швидкі налаштування] у верхній частині головного екрана, потім перейдіть до пункту [Усі налаштування] > [Система] > [Про пристрій] > [Скинути].
3.Виберіть і підтвердьте [Відновити заводські налаштування].
4.Ще раз виберіть і підтвердьте [Відновити заводські налаштування].
5.Виберіть і підтвердьте [Видалити все].
Після завершення останнього кроку виконується скидання до заводських налаштувань. Коли телевізор перезапуститься, відобразиться екран початкового встановлення.