Öppna menyn Konton och profiler genom att trycka på knappen XXX.GST (Snabbinställningar) och välja [Alla inställningar] > [Konton och profiler]. Följande alternativ finns i menyn:
[GOOGLE TV-KONTON] – I detta avsnitt visas alla konton som är anslutna till TV:n. Följande alternativ är tillgängliga när du väljer ett konto:
[Profillås] – Låter dig låsa profilen så att andra användare inte kan komma åt eller ändra dina personliga kontoinställningar. När funktionen är aktiverad krävs autentisering för att öppna profilen, ändra vissa inställningar, växla ingång eller göra köp.
[Dina tjänster] – Låter dig välja vilka appar och tjänster som får ge innehållsrekommendationer på startskärmen när du är inloggad på ditt Google-konto.
[Innehållsinställningar] – Visar filmer och program som du kan betygsätta. Om du inte har sett titeln som visas kan du hoppa över den. Dina betyg används för att anpassa rekommendationerna på startskärmen efter dina preferenser.
[Spela upp video automatiskt] – Spelar automatiskt upp videotrailers för program och filmer.
[Dolda köp och hyrtitlar] – Låter dig dölja vissa filmer eller program i biblioteket. Håll OK-knappen intryckt medan titeln är markerad och välj sedan [Dölj]. I den här menyn kan du visa alla dolda titlar.
[Rapporteringshistorik] – Låter dig rapportera olämpligt innehåll på startskärmen. Rapporterat innehåll tas bort från rekommendationerna. Här kan du visa en lista över rapporterade objekt. Om du rapporterade innehåll av misstag kan du återställa det till rekommendationerna från den här menyn.
[Betalning och köp] – Låter dig konfigurera en auktoriseringsmetod för köp från Google Play för att förhindra obehöriga köp, inklusive köp i appar från kontot.
[Röstassistent] – Öppnar inställningar för röststyrning via Google Assistent för kontot.
[Röststyrning] – Aktiverar eller inaktiverar röststyrning.
[Visa behörigheter] – Visar behörigheter för Google Assistent.
[Personliga resultat] – Låter Google Assistent läsa upp eller visa resultat som gäller dig.
[Sökbara appar] – Låter dig välja vilka appar som får visa innehåll i sökresultat. Om en app inte är sökbar visas inget innehåll från den i sökresultaten.
[SafeSearch-filter] – SafeSearch kan bidra till att blockera olämpliga eller explicita bilder i Googles sökresultat. SafeSearch-filtret är inte helt exakt, men hjälper dig att undvika det mesta vuxeninnehållet. Inställningen delas av alla konton på TV:n.
[Google Home] – Låter dig styra kompatibla Google Home-enheter från TV-skärmen utan att använda telefonen. Minst två kompatibla enheter måste finnas i Google Home-miljön.
[Läge endast appar] – När läget är aktiverat döljs Googles rekommendationer på startskärmen samt möjligheten att ge återkoppling om filmer eller program eller lägga till dem i tittlistan. Du har fortfarande åtkomst till alla appar som är installerade på enheten.
[Ta bort profil] – Tar bort det valda kontot. Alla uppgifter som är kopplade till kontot tas bort från TV:n, inklusive tillhörande barnkonton.
[Lägg till ett konto] – Lägger till ett nytt konto. Du går igenom konfigurationsstegen för att lägga till kontot och ställa in behörigheter, sekretess och anpassning.
[Lägg till ett barn] – Låter dig skapa ett barnkonto som är länkat till ditt konto. Föräldrakontroller och skärmtidsgränser kan ställas in för kontot.