Pre odlaganja, preprodaje ili darovanja televizora vratite fabričke postavke. U suprotnom bi neovlašćene osobe mogle pristupiti ličnim podacima.
Vraćanje fabričkih postavki vraća televizor u izvorno stanje i briše sve podatke, postavke i personalizaciju, uključujući aplikacije, račune i podatke Google TV-a. Pratite ove korake:
1.Pritisnite taster XXX.GHM (Početni ekran) na daljinskom upravljaču.
2.Odaberite ikonu XXX.GST [Brze postavke] pri vrhu početnog ekrana, zatim [Sve postavke] > [Sistem] > [O uređaju] > [Resetovati].
3.Odaberite i potvrdite [Vraćanje fabričkih postavki].
4.Ponovo odaberite i potvrdite [Vraćanje fabričkih postavki].
5.Odaberite i potvrdite [Izbriši sve].
Nakon završnog koraka izvršava se vraćanje na fabrička podešavanja. Kada se TV ponovo pokrene, prikazuje se ekran početne instalacije.