Pred likvidáciou, ďalším predajom alebo darovaním televízora by ste mali obnoviť výrobné nastavenia. V opačnom prípade môžu neoprávnené osoby získať prístup k vašim osobným údajom.
Obnovením výrobných nastavení sa televízor vráti do pôvodného stavu z výroby a vymažú sa všetky údaje, nastavenia a prispôsobenia. Upozorňujeme, že týmto procesom sa odstránia všetky aplikácie, účty a údaje súvisiace so službou Google TV. Ak chcete obnoviť výrobné nastavenia, postupujte podľa týchto krokov:
1.Stlačte tlačidlo XXX.GHM (Domov) na diaľkovom ovládači.
2.Vyberte ikonu XXX.GST [Rýchle nastavenia] v hornej časti domovskej obrazovky a potom prejdite na [Všetky nastavenia] > [Systém] > [Informácie] > [resetovať].
3.Vyberte a potvrďte [Obnoviť výrobné nastavenia].
4.Znova vyberte a potvrďte [Obnoviť výrobné nastavenia].
5.Vyberte a potvrďte [Vymazať všetko].
Po poslednom kroku sa obnovia výrobné nastavenia. Po reštartovaní televízora sa zobrazí obrazovka úvodnej inštalácie.