Înainte de a elimina, revinde sau dărui televizorul, trebuie să efectuați o resetare la valorile din fabrică. În caz contrar, persoane neautorizate ar putea avea acces la datele dvs. personale.
Resetarea la valorile din fabrică restabilește setările originale din fabrică ale televizorului și șterge toate datele, setările și personalizările. Rețineți că acest proces va șterge toate aplicațiile, conturile și datele asociate Google TV. Pentru a efectua o resetare la valorile din fabrică, urmați acești pași:
1.Apăsați butonul XXX.GHM (Ecran principal) de pe telecomandă.
2.Selectați pictograma XXX.GST [Setări rapide] din partea de sus a ecranului principal, apoi accesați [Toate setările] > [Sistem] > [Despre] > [Resetați].
3.Selectați și confirmați [Resetare la valorile din fabrică].
4.Selectați și confirmați încă o dată [Resetare la valorile din fabrică].
5.Selectați și confirmați [Ștergeți tot].
După ultimul pas, este efectuată resetarea la valorile din fabrică. La repornirea televizorului este afișat ecranul de instalare inițială.