For å åpne Kontoer og profiler-menyen trykker du på XXX.GST-knappen (Hurtiginnstillinger) og velger [Alle innstillinger] > [Kontoer og profiler]. Følgende alternativer finnes i denne menyen:
[GOOGLE TV-KONTOER] – Denne delen viser alle kontoene som er koblet til TV-en. Følgende alternativer er tilgjengelige når du velger en av kontoene:
[Profillås] – Lar deg låse profilen for å hindre andre brukere i å få tilgang til eller endre de personlige kontoinnstillingene. Når funksjonen er aktivert, kreves autentisering for å åpne profilen, endre enkelte innstillinger, bytte inngang eller foreta kjøp.
[Dine tjenester] – Lar deg velge hvilke apper og tjenester som kan gi innholdsanbefalinger på startskjermen når du er logget på Google-kontoen.
[Innholdsinnstillinger] – Viser filmer og programmer du kan vurdere. Hvis du ikke har sett tittelen som vises, kan du velge å hoppe over den. Vurderingene brukes til å tilpasse anbefalingene på startskjermen bedre til preferansene dine.
[Spill av video automatisk] – Spiller automatisk av videotrailere for programmer og filmer.
[Skjulte kjøp og leieobjekter] – Lar deg skjule bestemte filmer eller programmer fra biblioteket. Hold inne OK-knappen mens tittelen er valgt, og velg deretter [Gjemme seg]. I denne menyen kan du vise alle skjulte titler.
[Rapporteringshistorikk] – Lar deg rapportere upassende innhold på startskjermen. Rapportert innhold fjernes fra anbefalingene. Her kan du se en liste over rapporterte elementer. Hvis du rapporterte innhold ved en feil, kan du gjenopprette det i anbefalingene fra denne menyen.
[Betaling og kjøp] – Lar deg konfigurere en autorisasjonsmetode for kjøp fra Google Play for å forhindre uautoriserte kjøp, inkludert kjøp i apper fra denne kontoen.
[Taleassistent] – Åpner innstillingene for talestyring via Google-assistenten for denne kontoen.
[Talestyring] – Aktiverer eller deaktiverer talestyring.
[Vis tillatelser] – Viser tillatelsene for Google-assistenten.
[Personlige resultater] – Lar Google-assistenten lese eller vise resultater som gjelder deg.
[Søkbare apper] – Lar deg velge hvilke apper som kan vise innhold i søkeresultatene. Når en app ikke er søkbar, vises ikke innhold fra den i søkeresultatene.
[SafeSearch-filter] – SafeSearch kan bidra til å blokkere upassende eller eksplisitte bilder fra Google-søkeresultatene. SafeSearch-filteret er ikke 100 % nøyaktig, men hjelper deg med å unngå det meste av vokseninnholdet. Denne innstillingen deles av alle kontoene på TV-en.
[Google Home] – Lar deg styre kompatible Google Home-enheter fra TV-skjermen uten å bruke telefonen. Minst to kompatible enheter må være tilgjengelige i Google Home-miljøet.
[Modus bare for apper] – Når dette er aktivert, skjules Google-anbefalinger fra startskjermen, samt muligheten til å gi tilbakemelding på filmer eller programmer eller legge dem til i se-listen. Du har fortsatt tilgang til alle appene som er installert på enheten.
[Fjern profil] – Fjerner den valgte kontoen. Alle data som er knyttet til kontoen, slettes fra TV-en, inkludert tilknyttede barnekontoer.
[Legg til konto] – Legger til en ny konto. Du går gjennom oppsettstrinnene for å legge til kontoen og konfigurere tillatelser, personvern og personlig tilpasning.
[Legg til barn] – Lar deg opprette en barnekonto som er knyttet til din egen konto. Foreldrekontroll og grenser for skjermtid kan konfigureres for denne kontoen.