E-instruction manual Language: Lietuvos

back

Kanalai

Norėdami pasiekti kanalų meniu, paspauskite nuotolinio valdymo pulto mygtuką XXX.GST (Nustatymai) ir pasirinkite [Visi nustatymai] > [Kanalai].

Šiame meniu rasite šias parinktis:


[Antenos / kabelinės televizijos diegimas] – leidžia derinti arba atnaujinti antenos ir kabelio kanalus.

[Palydovų diegimas] – leidžia derinti arba atnaujinti palydovinius kanalus.

[CAM operatoriaus profilis] – įjunkite šią parinktį, kad būtų galima naudoti CI+ CAM operatoriaus profilį lengvesniam kanalų diegimui ir atnaujinimams.

[CAM profilio pavadinimas] – pakeiskite CAM profilio pavadinimą.

[HbbTV nustatymai] – HbbTV paslaugų nustatymai:

[HbbTV] – įjungia arba išjungia HbbTV prieinamumą visiems kanalams bendrai.

[HbbTV sekimas] – įjungia arba išjungia HbbTV paslaugų naudojamas sekimo funkcijas. Kai įjungta, transliuotojai ir HbbTV programėlės gali rinkti informaciją apie jūsų interaktyviosios TV paslaugų naudojimą. Kai išjungta, sekimas ribojamas, jei palaikoma.

[HbbTV slapukai] – įjungia arba išjungia slapukų saugojimą HbbTV programėlėse. Slapukai gali būti naudojami nuostatoms, nustatymams arba prisijungimo informacijai įsiminti. Jei išjungta, kai kurios HbbTV paslaugos gali neveikti taip, kaip tikėtasi.

[Valyti patvirtintą programų sąrašą] – išvalo TV programėlių, transliuotojų ir srautinio perdavimo paslaugų, kurioms anksčiau leidote veikti fone, sąrašą. Tai atkuria HbbTV leidimus į gamyklinę numatytąją būseną.

[HbbTV įrenginio ID pradinis nustatymas] – išvalo unikalų identifikatorių, kurį televizorius naudoja hibridinės transliacijos plačiajuostės TV (HbbTV) paslaugoms. Nustačius iš naujo sukuriamas naujas ID, atjungiama ankstesnė žiūrėjimo istorija ir neleidžiama transliuotojams naudoti ankstesnio ID jūsų žiūrėjimo įpročiams sekti skirtingose interaktyviose programėlėse.

[CAM sąsaja] – pasirenka CI CAM sąsajos prioritetą, kai prijungtos ir PCMCIA, ir USB CI+ 2.0 CAM sąsajos.

[Kanalų sąrašo kopijavimas] – leidžia kopijuoti kanalų sąrašą iš televizoriaus į USB atminties įrenginį arba iš USB atminties įrenginio į televizorių:

[Kopijuoti į USB] – nukopijuoja esamą TV kanalų sąrašą į prijungtą USB atminties įrenginį.

[Kopijuoti į TV] – nukopijuoja kanalų sąrašą iš prijungto USB atminties įrenginio į televizorių. Dabartinis televizoriaus kanalų sąrašas bus perrašytas.

[Esama versija] – rodo dabartinę kanalų sąrašo versiją.