E-instruction manual Language: Dansk

back

Redigering af kanallisten

Du kan tilpasse den aktive kanalliste, f.eks. ved at flytte ofte sete kanaler øverst eller angive, at uønskede kanaler skal springes over eller slettes.

Åbning af menuen til kanalredigering

Al kanalredigering foretages i menuen [Rediger kanal]. Følg disse trin for at åbne den:

1.Kontrollér, at en digital TV-indgang er valgt (antenne, kabel eller satellit).

2.Kontrollér, at den kanalliste, du vil redigere, er aktiv. Se forrige kapitel for at skifte mellem kanallister.

3.Tryk på OK for at åbne kanallisten.

4.Vælg en kanal, og hold OK nede, indtil en ny menu vises.

5.Vælg [Rediger kanal].


Spring kanaler over

Når du trykker på knapperne CH+/CH-, skifter TV'et til næste eller forrige kanal på listen. Følg trinnene nedenfor for at springe uønskede kanaler over, når knapperne CH+/CH- bruges:

1.Vælg [Spring kanal over] i menuen [Rediger kanal].

2.En kanalliste vises i højre side. Vælg de kanaler, der skal springes over, ved at trykke på OK.

3.Valgte kanaler markeres med et flueben.

4.Tryk på knappen XXX.GLF (Tilbage) for at vende tilbage til forrige menu.

De valgte kanaler springes nu over, når du bruger knapperne CH+/CH-.


Ombytning af kanalplaceringer på kanallisten

Du kan bytte om på to kanaler:

1.Vælg [Ombyt kanal] i menuen [Rediger kanal].

2.En kanalliste vises i højre side. Vælg de to kanaler, der skal bytte plads.

Bemærk:

LCN skal være deaktiveret, før kanalplaceringerne kan ændres. Tryk på knappen XXX.GST (Hurtige indstillinger), og vælg [Alle indstillinger] > [Kanaler og indgange] > [Kanaler] > [Kanalscanning] > [LCN].


Flytning af kanaler til en ny placering

1.Vælg [Flyt kanal] i menuen [Rediger kanal].

2.En kanalliste vises i højre side. Vælg en eller flere kanaler, du vil flytte.

3.Valgte kanaler markeres med et flueben.

4.Flyt markøren til den ønskede placering.

5.Hold OK-knappen nede.

6.Alle valgte kanaler grupperes og flyttes til markørens placering.

Bemærk:

LCN skal være deaktiveret, før kanalplaceringerne kan ændres. Tryk på knappen XXX.GST (Hurtige indstillinger), og vælg [Alle indstillinger] > [Kanaler og indgange] > [Kanaler] > [Kanalscanning] > [LCN].


Sletning af kanaler

1.Vælg [Slet kanal] i menuen [Rediger kanal].

2.En kanalliste vises i højre side. Vælg den kanal, du vil slette, og tryk på OK.

3.Bekræft sletningen i den nye menu. Kanalen slettes.


Sletning af hele kanallisten

1.Vælg [Ryd alle kanaler] i menuen [Rediger kanal].

2.Denne indstilling sletter alle kanaler fra hele kanallisten.