Před likvidací, dalším prodejem nebo darováním televizoru byste měli obnovit tovární nastavení. V opačném případě mohou neoprávněné osoby získat přístup k vašim osobním údajům.
Obnovením továrního nastavení se televizor vrátí do původního továrního stavu a vymažou se všechna data, nastavení a přizpůsobení. Upozorňujeme, že tento proces odstraní všechny aplikace, účty a data spojená s Google TV. Tovární nastavení obnovíte podle následujících kroků:
1.Stiskněte tlačítko XXX.GHM (Domů) na dálkovém ovladači.
2.Vyberte ikonu XXX.GST [Rychlá nastavení] v horní části domovské obrazovky a poté přejděte na [Všechna nastavení] > [Systém] > [Informace] > [Resetovat].
3.Vyberte a potvrďte [Obnovit tovární nastavení].
4.Znovu vyberte a potvrďte [Obnovit tovární nastavení].
5.Vyberte a potvrďte [Vymazat vše].
Po posledním kroku se obnoví tovární nastavení. Po restartování televizoru se zobrazí obrazovka počáteční instalace.