Можете да персонализирате активния списък, например да преместите често гледаните канали в началото или да пропуснете или изтриете нежеланите.
Отваряне на менюто за редактиране на канали
Редактирането се извършва в менюто [Редактиране на канали]. За да го отворите:
1.Уверете се, че използвате цифров телевизионен вход (антена, кабел или сателит).
2.Уверете се, че е активен списъкът за редактиране. Вижте предишната глава за превключване между списъците.
3.Натиснете OK, за да отворите списъка.
4.Изберете канал и задръжте OK, докато се появи ново меню.
5.Изберете [Редактиране на канал].
Пропускане на канали
С бутоните CH+/CH- телевизорът превключва към следващия или предишния канал. За да пропуска нежелани канали при използване на CH+/CH-:
1.В менюто [Редактиране на канали] изберете [Пропускане на канал].
2.Вдясно се показва списък. Изберете каналите за пропускане с OK.
3.Избраните канали са отбелязани с отметка.
4.Натиснете XXX.GLF (Назад), за да се върнете.
Избраните канали ще се пропускат при използване на CH+/CH-.
Размяна на позициите на канали
Можете да размените позициите на два канала:
1.В менюто [Редактиране на канали] изберете [Размяна на канали].
2.От списъка вдясно изберете двата канала за размяна.
За промяна на позициите LCN трябва да е изключено. Натиснете XXX.GST (Бързи настройки), след което изберете [Всички настройки] > [Канали и входове] > [Канали] > [Сканиране на канали] > [LCN].
Преместване на канали на нова позиция
1.В менюто [Редактиране на канали] изберете [Преместване на канал].
2.От списъка вдясно изберете един или повече канали.
3.Избраните канали са отбелязани с отметка.
4.Преместете курсора до желаната позиция.
5.Натиснете и задръжте OK.
6.Избраните канали се групират и преместват до курсора.
За промяна на позициите LCN трябва да е изключено. Натиснете XXX.GST (Бързи настройки), след което изберете [Всички настройки] > [Канали и входове] > [Канали] > [Сканиране на канали] > [LCN].
Изтриване на канали
1.В менюто [Редактиране на канали] изберете [Изтриване на канал].
2.Изберете канала за изтриване от списъка вдясно и натиснете OK.
3.Потвърдете изтриването в новото меню. Каналът ще бъде изтрит.
Изтриване на целия списък с канали
1.В менюто [Редактиране на канали] изберете [Изчистване на всички канали].
2.Тази опция изтрива всички канали от целия списък.