Преди да изхвърлите, препродадете или подарите телевизора, възстановете фабричните настройки. Иначе неупълномощени лица може да получат достъп до личните ви данни.
Фабричното нулиране възстановява първоначалните настройки и изтрива всички данни, настройки и персонализация, включително приложенията, акаунтите и данните в Google TV. За нулиране:
1.Натиснете XXX.GHM (Начален екран).
2.Изберете иконата XXX.GST [Бързи настройки] горе на началния екран, след което [Всички настройки] > [Система] > [Всичко за устройството] > [Нулиране].
3.Изберете и потвърдете [Възстановяване на фабричните настройки].
4.Отново изберете и потвърдете [Възстановяване на фабричните настройки].
5.Изберете и потвърдете [Изтриване на всичко].
След последната стъпка се извършва фабричното нулиране. При рестартиране се показва екранът за първоначална инсталация.